Spiritueel reizen

Bij Centre Crescendo leert u “reizen” om weer in contact te komen met wie u werkelijk bent. U leert vertrouwen op de wijsheid van uw intuïtie, de stem van het hart, waardoor u uiteindelijk de levensreis kunt volgen die bij u ziel past.

4_2Terwijl u professioneel begeleid wordt, kunt u ervoor kiezen te reizen naar…

… de dimensie waar uw ziel oorspronkelijk vandaan komt om weer contact te maken met het meest intieme deel van uw wezen en om de hoge trillingen van uw innerlijke kracht te voelen.

… uw spirituele gidsen: door uw hart te openen en alleen gedachten van kwaliteit te koesteren, verhoogt u uw trillingen en u verbindt zich met hogere energieën die uw leven positief beïnvloeden. Terwijl u bewust naar hen toe reist, verfijnt u uw intuïtie en u ontdekt met welke bedoeling u zich als mens geïncarneerd hebt. U kunt eindelijk uw levensmissie vervullen en hindernissen op uw levenspad opheffen.

… het verleden en vorige levens op zoek naar de oorzaak van uw huidige problemen. Reizen naar onverwerkte traumatische situaties uit het verleden biedt de mogelijkheid om levensenergie terug te halen die geblokkeerd is in lage sferen. Dit proces van regressie en reïncarnatietherapie helpt u om uw bewustzijn uit te breiden door uw moeilijkheden in een evolutieperspectief te plaatsen. U leert geen slachtoffer meer te zijn van de gebeurtenissen, maar juist verantwoordelijkheid te nemen en keuzes te maken.

… de zielen van overledenen in alle veiligheid en met respect voor hun nieuwe vorm van leven. Deze reizen kunnen een steun zijn tijdens rouwverwerkingsprocessen.

… de zielen van overledenen waarvan u het gevoel hebt dat zij moeite hebben om naar het Licht, de dimensie waar hun ziel hoort, terug te gaan.

… mensen in moeilijkheden: u reist dan naar de traumatische situaties uit hun verleden om de energieën die geblokkeerd zijn in lage sferen terug te halen.