Hoe werkt het?

3_1Wij zijn allemaal “reizigers” die op zoek zijn naar onze oorspronkelijke kwaliteiten, onze eigen waarden, om ze tot uitdrukking te brengen in ons leven. Wanneer niets ons in de weg staat om in overeenstemming met onze innerlijke waarden te leven, leven wij in authenticiteit. Wij zijn in balans, afgestemd op onze omgeving en verbonden met ons hart.

Voorgesprek

Dit eerste contact is een essentieel moment, want het stelt u en mij in staat om te voelen of wij samen op een prettige en veilige manier samen een tijdje “op reis” zullen kunnen gaan.

Aan het einde van dit gesprek en afhankelijk van de therapeutische en/of spirituele doelen die gezamenlijk gesteld zijn, kunnen verschillende “reizen” ondernomen worden. Zij zullen u helpen om bewust de verbinding met uw innerlijke, uw ziel, weer te voelen.

De spirituele begeleiding is eigenlijk verweven in alle vormen van hulp die u bij Crescendo aangeboden worden. Het is een grondhouding en geen “techniek”.

Op deze manier is er in mijn begeleiding, naast de blijvende therapeutische aspecten, ook plaats voor ontwikkeling van spiritueel bewustzijn.